“És gran ser gran”, el nou programa del Grup Gran Vida a Ràdio Estel

setembre 13th, 2016 by

Us presentem “És gran ser gran”, un programa de ràdio en directe dedicat a la gent gran que ens permet conèixer de més a prop tot el que els envolta, com per exemple, el tema de les residències. El podreu escoltar de dilluns a divendres de 16h a 16.30h a Ràdio Estel, presentat per Marc Rius i patrocinat pel Grup Gran Vida. Troba la teva freqüència aquí.

En aquest nou espai tindreu l’oportunitat d’estar informats sobre el món de les residències, de trucar al telèfon de la ràdio i resoldre tots aquells dubtes que us envolten. Ens visitaran professionals de diferents àmbits per parlar amb profunditat i analitzar les diferents temàtiques que tractem al programa. Ens visitaran infermeres, metges, psicòlegs, fisioterapeutes, geriatres, etc.

Lluis Gutiérrez, gerent del Grup Gran Vida, ens explica en aquest primer programa com funcionen les residències i ens apropa més a aquest món. Què són les residències? Quin tipus existeixen? Quines activitats es realitzen? A quina edat és convenient ingressar en una? Tot això i molt més a “És gran ser gran”.

Durant el primer programa hem rebut la trucada del senyor Jaume, preocupat pels preus de les residències. Un tema que parlarem en pròxims programes.

Si t’has perdut el programa i el vols escoltar, aquí et deixem l’enllaç.

Tens algun dubte? Vols algun aclariment? Truca al número del programa 934092771 i podràs parlar amb els nostres especialistes. Recorda que tens una cita amb nosaltres de dilluns a divendres a les 16h a Ràdio Estel.