Les nostres residències

 

La Dolça Llar de Sabadell

La Dolça Llar és una residència del Grup Gran Vida coneguda com la residència de tota la vida del centre de Sabadell. El seu entorn familiar i cèntric li atorga un encant especial, un lloc on les famílies se sentiran com a casa.
Molt pintoresca i acollidora, amb uns finestrals dignes d’admirar per la seva bellesa, disposa d’un gran pati interior ple de flors i color, i una àmplia sala polivalent on els residents fan activitats i passen les seves estones.
Disposa d’habitacions individuals, col·lectives, i fins i tot n’hi ha que donen al carrer, amb unes precioses vistes. Per dins, les habitacions estan plenes de fotos de familiars, perquè se sentin com a casa.
La Dolça Llar compta amb 21 places per a residents.

 

El Parc de Sabadell

El Parc Sabadell és una de les dues residències del Grup Gran Vida situada a Sabadell. Situada al costat d’un gran parc i zona verda, d’aquí el seu nom, és una residència amb un encant únic i especial, on tots els seus residents desprenen una alegria especial i única.
Aquesta residència ha estat recentment rehabilitada per cobrir totes les necessitats i expectatives, i a dia d’avui disposa d’un gran pati i espais ben definits on els avis poden gaudir en tot moment de la llum del dia.
Als avis d’aquesta residència els encanta passar les estones al menjador, i al pati. A més, tenen les habitacions decorades i pintades cada un al seu gust.

El Parc de Sabadell disposa de 24 places, i també dóna servei de centre de dia.

 

Altres residències

El Grup Gran Vida esta format per 7 residències distribuides arreu del país que tenen com a principal compromis millorar la qualitat de vida de les persones grans i dels seus familiar. Contem amb un equip altament qualificat i motivat, disposat a crear un ambient familiar i adequat per a cada persona. Les nostres residències son:

  • La Dolça Llar de Sabadell
  • Alella Mar
  • El Parc de Sabadell
  • Gran Vida a Barcelona
  • El Jardí de Santa Perpètua de Mogoda
  • Senior de Martorell
  • Sant Antoni Abad de l’Arborç

Últimes noticies


Programa 11: Control i inspecció en les residències

Coneixes com es controlen les residències i les accions que es realitzen en elles? En aquest nou programa d’”És gran . . .

Llegir més

Programa 9: Atenció sociosanitària – Centre Hospitalari Gran Vida

L’atenció sociosanitària és molt important, sobretot per les persones amb una avançada edat i que resideixen o no en una . . .

Llegir més

Programa 8: Consells per buscar una residència per Internet

Vols començar a buscar residència i no saps per on començar? Tens por què la informació que trobes per Internet . . .

Llegir més