El Grup Gran Vida

El Grup Gran Vida va néixer amb el compromís de millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran i els seus familiars. Per això, comptem amb un equip altament qualificat i motivat disposat a crear un ambient familiar i adequat per a cada persona, segons la seva situació i disposició.

Som conscients que les residències són un recurs social necessari per protegir l’autonomia personal i l’atenció integral de la gent gran en situacions de dependència. Per això, treballem dia a dia per oferir els millors serveis i prestacions per garantir el bon desenvolupament físic i mental dels nostres residents, per fer-los sentir com a casa.

En l’actualitat, el Grup Gran Vida gestiona un total de 12 centres a la província de Barcelona, Girona i Tarragona amb més de 500 places, en les quals els nostres residents poden portar un vida digna, millorar la seva autonomia i disposar de servei mèdic les 24 hores del dia. Per a nosaltres és molt important anar millorant dia a dia, i anar-nos adaptant a les necessitats particulars de cada organització i a l’atenció de cada persona.

Els nostres serveis i atencions s’adapten a qualsevol necessitat, per satisfer el compromís cap als nostres clients i els seus éssers estimats de la mà del nostre equip humà, fonamental en la tasca diària de cada un dels centres. La qualitat i funcionament de les nostres residències depèn de la professionalitat i humanitat del personal.

Des del seu naixement, tots els nostres centres comparteixen 3 principis ètics fonamentats en valors humans:

  • Respecte a la intimitat i als drets de cada persona
  • Autonomia i afavoriment de la seva plena realització
  • Consideració de la seva dignitat, la seva capacitat d’elecció i la seva independència

Amb aquests compromisos tractem a cada un dels nostres residents per aconseguir la seva major satisfacció, i perquè els familiars estiguin tranquils. Estan en les millors mans.

Grup Gran Vida és una gran família.


Contacta amb nosaltres

Fes la teva consulta, sense compromís.