grup gran vida

Millorem la qualitat de vida dels nostres majors

El Grup Gran Vida va néixer amb el compromís de millorar la qualitat de vida dels nostres majors i els seus familiars. Per això, comptem amb un equip altament qualificat i motivat disposat a crear un ambient familiar i adequat per a cada persona, segons la seva situació i disposició.

Truca'ns sense cap compromís

A grup Gran Vida t'assessorarem en tot el que necessitis

93 181 50 27

Els nostres professionals

La qualitat tècnica i humana de l’equip que forma part del nostre grup de residències determina l’èxit dels nostres centres. Així doncs, posem especial atenció en només seleccionar professionals amb gran experiència i aptituds en la cura de persones grans. La qualitat i funcionament de les nostres residències depèn de la professionalitat i humanitat del personal.

Els nostres serveis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum nibh ex, iaculis sed orci tristique, laoreet ornare ipsum. Quisque molestie odio sit amet viverra convallis. Nulla facilisi.

On som?

Localització de les Residències i la Clínica Vallès

blog gran vida

Últimes entrades


Programa 11: Control i inspecció en les residències

Coneixes com es controlen les residències i les accions que es realitzen en elles? En aquest nou programa d’”És gran . . .

Programa 9: Atenció sociosanitària – Centre Hospitalari Gran Vida

L’atenció sociosanitària és molt important, sobretot per les persones amb una avançada edat i que resideixen o no en una . . .

Programa 8: Consells per buscar una residència per Internet

Vols començar a buscar residència i no saps per on començar? Tens por què la informació que trobes per Internet . . .